Nieuws: Team uitbreiding!

Bij deze delen we u mede dat Jeroen Markusse met ingang van mei 2019 ons team bij Stijl Architectuur versterkt. Hij zal zich als architect bezighouden met alle facetten van het vak, van acquisitie en ontwerp tot projectleiding en uitvoering. Daarbij treedt hij toe tot partner bij ons bureau. 

Jeroen is een geboren en getogen Dordtenaar die de afgelopen 18 jaar zijn sporen ruimschoots heeft verdiend als architect en projectleider bij Lugten Malschaert Architecten, waar hij heeft gewerkt aan een breed scala van complexe en interessante opdrachten, zowel in nieuwbouw als renovatie, in woningbouw en utiliteitsbouw, zowel in Dordrecht als daarbuiten. Sterke punten zijn zijn no nonsens mentaliteit, zijn contactuele eigenschappen, fantasie en creativiteit, open ontwerphouding en uitgebreide netwerk 

Met het aantrekken van Jeroen Markusse willen we in de breedte een steviger fundament leggen voor de toekomst en een impuls geven aan een verdere groei van ons klantgerichte en creatieve architectenbureau. 

Onderstaand stelt hij zich persoonlijk aan u voor. 

Werken en partnerschap bij zo’n gedreven en ambitieus architectenbureau met goede naam beschouw ik als een grote eer, en mooi vervolg van mijn carrière. Na zo’n 18 jaar met veel plezier te hebben gewerkt, geleerd en te hebben bijgedragen aan Lugten Malschaert Architecten denk ik dat nu de tijd rijp is om deze volgende stap te zetten.

Als geboren en getogen Dordtenaar is het altijd mijn drijfveer geweest om te bouwen aan ‘mijn’ stad, om hem nog mooier / beter te maken. Ik doe dit met veel plezier maar ook met veel respect omdat ik vind dat je als architect schatplichtig bent aan de historie. 

foto jeroen

Deze ontwerphouding zegt iets over hoe ik in elkaar zit; onderzoekend, respectvol ontwerpen, loyaal en betrouwbaar voor opdrachtgevers. Een teamplayer die meedenkt en pragmatisch is, maar ook kan doorpakken of vasthoudend kan zijn als dat nodig is. Gebouwen maken die passen in hun omgeving en waarin de wensen en gedachten van opdrachtgevers vorm hebben gekregen. 

Naast mijn beroep als architect ben ik actief als bestuurslid bij ‘Stichting DE STAD’ (architectuurcentrum van Dordrecht), mede auteur van het boek ‘Meesterlijk Metselwerk’, zit ik in de Lionsclub Thuredriht en ben ik al zo’n 28 jaar lid van Oranje Wit. Privé woon ik samen en hebben we drie kinderen (van 9 en twee van 6 jaar).

Ik heb er ontzettend veel zin in om me bij Stijl in te zetten om uw wensen te verwezenlijken. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst waarin mijn collega’s en ik u perfect zullen begeleiden.